Ben je benieuwd wat de beste zakelijke laptops zijn? Wij hebben een lijst samengesteld met de zakelijke laptops die nu beschikbaar zijn. 

Zakelijke laptops

Een zakelijke laptop moet voldoen aan bepaalde vereisten. Aan een zakelijke laptop zitten namelijk andere vereisten dan aan een game laptop of een studenten laptop. Hierdoor is de beste laptop, niet gelijk de beste laptop voor zakelijk gebruik. Een zakelijke laptop heb je niet zo 1,2,3 gevonden. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste zakelijke laptops van dit moment. De onderstaande laptops beschikken over de beste zakelijke vereisten en bevatten Windows 10 pro of Windows 11. 

 

HP ZBook FireFly

De HP ZBook Firefly is de kleinste en lichtste ZBook ooit en biedt mobiliteit aan mensen die tegen de grenzen van de gemiddelde zakelijke pc oplopen. De HP ZBook is met een gewicht vanaf 1,4kg een zeer goede laptop voor onderweg. De laptop beschikt over een 3x sneller Wi-Fi, 4G LTE van Gigabyte-klasse, een betere accu werktijd en met de Hp SureView heb je de beste uitrusting voor lange dagen buiten kantoor. 

 

De laptop beschikt over een Quad-core Intel processor. Hierdoor breng je ideeën snel en effectief tot leven met een 4,2 Ghz versnelling wanneer je die het meest nodig hebt. Verder beschikt de HP ZBook FireFly over een zeer professionele grafische kaart. Met een NVIDIA Quadro of een AMD 3D Radeon Pro-grafische aart werk je met een ontzettend sterke krachtbron aan je zakelijke projecten. De grafische kaarten zijn gecertificeerd voor professionele applicaties. Wat een ZBook FireFly een top zakelijke laptop maakt is de HP Z turbo drive-snelle opslag. Hierdoor werk je zonder beperking op elke locatie met 2TB lokale opslag. 

HP Elitebook

De HP Elitebook is het paradepaardje van HP wat zeer gericht is op de zakelijke markt. De HP is speciaal ontworpen voor de moderne professional. Hierbij is samenwerken het sleutelwoord bij de Elitebook series. De HP elitebooks zorgt dat het digitaal communiceren zeer vlot, gemakkelijk en geruisloos gaat. Dit komt door de krachtige samenwerkingstools die zorgen voor heldere gesprekken en perfecte ruisonderdrukking. HP Elitebooks zijn duurzaam en hebben een zeer lange levensduur. Een HP Elitebook is een laptop gemaakt om samen te werken met collega’s. 

HP Lenovo

We hebben niet alleen maar HP laptops in onze lijst staan. De HP Lenovo ThinkPad X1 Nano mag natuurlijk niet ontbreken. De HP Lenovo X1 Nano is één van de allerbeste zakelijke laptops van het moment. De laptop beschikt over zeer krachtige hardware en een zeer degelijke behuizing met genoeg poorten. Verder weegt de ThinkPad minder dan een kilo. 

 

Dit waren ze, de beste zakelijke laptops op dit moment. Waar je bij het kopen van een zakelijke laptop op moet letten is dat de laptops goed beveiligd zijn. Het is namelijk zonde als je waardevolle bedrijfsinformatie op straat komt komt te liggen.