Het wordt steeds populairder in Nederland om abonnementen te nemen op alledaagse spullen. Hoe geweldig zal het zijn als je een abonnement zou nemen op producten die duurzaam zijn? Zo kan jij toch nog iets bijdragen aan deze wereld! Ben jij zelf ook op zoek naar leuke abonnementen waarmee jij veel geld kan besparen en iets goeds kan doen voor de wereld? Lees dan vooral verder. 

 

Kop koffie

Heb jij elke dag een goede kop koffie nodig om met de dag te kunnen starten? Dan ben je niet de enige. Soms kan het nog best wel lastig zijn om lekkere koffie te vinden in de supermarkt. Gelukkig zijn er nu bedrijven die zich specialiseren in koffie. Dit kan jij dan vervolgens kopen door een abonnement af te sluiten. 

Door een abonnement af te sluiten, kan jij zelf bepalen hoe vaak jij de koffie wil ontvangen. Daar hoef jij niet eens voor thuis te blijven, want het wordt gewoon door de brievenbus geleverd. Kies wel voor een bedrijf die een eerlijke prijs aan de boeren betaalt. Er zijn genoeg bedrijven die de boeren niet eerlijk behandelen en dat is niet de bedoeling. De koffie is toch een beetje duurzamer en dus ook beter voor de wereld als jij een goede leverancier kiest.

 

Rol toiletpapier 

Wat is iets wat jij dagelijks nodig hebt en dus altijd in huis moet hebben? Toiletpapier! Het is op dit moment mogelijk om een abonnement te nemen op toiletpapier bij bamboi. Het is niet zomaar toiletpapier, want het is toiletpapier dat gemaakt is van bamboe. Bamboe is een duurzaam materiaal waarmee jij de CO2 voetafdruk kan verminderen. 

Maar wat maakt het bamboe toiletpapier dan zo speciaal? Ten eerste is het toiletpapier hypoallergeen en dat betekent dat iedereen het kan gebruiken. Sommige mensen hebben een gevoelige huid en kunnen daardoor bepaalde soorten toiletpapier niet gebruiken. Bij het bamboe toiletpapier heb je daar geen last van, omdat het toiletpapier ook nog eens heerlijk zacht aanvoelt. 

 

Maaltijdboxen

Een recept bedenken voor het avondeten lijkt steeds moeilijker te worden. Iedereen is weleens inspiratieloos en dan is het avondeten bedenken echt de lastigste klus ooit. Gelukkig kan jij kiezen voor een abonnement op maaltijdboxen. Je kan zelfs kiezen voor duurzame maaltijdboxen waarvan jij weet dat de producten op een duurzame manier zijn geproduceerd. 

 

Bij zulke maaltijdboxen kan je uiteraard zelf kiezen hoeveel maaltijden jij nodig hebt in de week en hoe vaak jij deze wil ontvangen. Meestal is het geen probleem als je de maaltijdboxen even wil stopzetten, omdat jij bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hopelijk heb jij nu een beetje inspiratie gekregen voor leuke alledaagse producten waar jij een abonnement kan nemen.